Beoordelingen van OOH Sushi Huissen

Recente recensies van OOH Sushi Huissen

5 sterren na 317 reviews

, 25-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd alles goed, helaas deze keer de edamame niet lang genoeg gekookt dus heb ik die weg kunnen doen en de poke bowl was karig gevuld, verder was de smaak er van prima

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en ruime keuze

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels +/- 20 keer besteld, in ongeveer 18 keer van de 20 klopt de bestelling niet. Het eten is daarin zeer goed van kwaliteit.

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weeerrr verrukkelijke

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed gevuld en snel bezorgd.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere sushi dan de standaard dingen! Iedere keer weer positief verrast, zeker één van de betere in Huissen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste ervaring met OOH Sushi is positief. We komen zeker nog eens terug!

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er goed verzorgd en vers uit het smaakte heerlijk!

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat wij een grote bestelling op het laatste moment plaatste, waren ze iets te laat met bezorgen maar het was uitstekend! Extra mini loempia’s erbij gekregen voor het wachten! Top service en top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! En ook nog is eerder bezorgd dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, zag er heel netjes uit en op tijd bezorgd!

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top. Echte aanrader.

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren ons vergeten. Na een belletje alsnog bestelling ontvangen. Alleen bijna 3 kwartier later. Volgende keer beter

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer als je besteld hebt om 19.00 uur te bezorgen ddat ze het om 17.00 uur al komen bezorgen

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd en prima kwaliteit

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en uitstekende kwaliteit

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e X besteld bij OOH Sushi. Het was heerlijk! Vers bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

was uiteraard weer erg lekker tot de volgende keer

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Dank jullie wel voor de heerlijke sushi! Altijd erg lekker vers. Beste sushi van Huissen!

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Huissen!!! Lekker vers. Altijd optijd klaar als je het komt ophalen en als je het laat bezorgen zijn ze steevast ook optijd! Een aanrader!!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, goede porties en geleverd volgens afspraak.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst het Chef’s Surprise menu besteld, echt een aanrader! Het was een verrassende combinatie van heerlijke sushi’s. Lekker fris maar ook spicy sushi’s en verse sashimi! Kortom een echte aanrader! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, origineel, vers, en ziet er ook nog mooi uit!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker hoor🍤

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Niet te veel rijst en goede smaken! Vaker besteld en bevalt goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig!

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en verser dan verse sushi. We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker poke bowl met zalm echt een aanrader!! Komen zeker terug.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt top zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Echt een aanrader 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk. Echte aanrader! Gaan we zeker vaker bestellen.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Authentieke sushi! Goede kwaliteit, mooie combinaties, vers en heerlijk van smaak! Ik heb mijn nieuwe sushi adres gevonden!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, klantvriendelijk.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en lekker gegeten

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Stipt op tijd bezorgd. Enige minpunt. De maaltijd was bijna koud bij bezorging.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie super genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Huissen! Altijd vers en zo smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Een topper en zeker aan te raden!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal erg lekker, maar wel jammer dat dit al de 2e keer was dat we een verkeerde soort erbij hadden!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en snel klaar! Ga ik zeker vaker heen 😋

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi schotel! Verschillende smaken vliegen door je mond.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer OOH Sushi en de lekkerste sushi ooit gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi ook veel verschillende keuzes. Er zat alleen weinig sojasaus bij. Verder zeker aan te raden voor de volgende keer.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, heel klantvriendelijk en de sushi is HEERLIJK!!! 😃

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl En SUPER dat je de ingrediënten zelf kan samenstellen!!!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd geleverd👌

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker frisse poke bowl. We vonden de portie wel wat groot.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. En altijd mooi verzorgd verpakt.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Netjes verpakt, en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heel erg lekker👌 We bestellen zeker vaker!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk😋

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Huissen. Sushi met wat extra's en mooie varianten op thema's. Erg vers en met wat crunch ertussen. Ook nog keurig op tijd bezorgt en niet te duur. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Je proeft gewoon dat het vers is en de rijst is super luchtig. Echt een aangename verrassing. Er miste iets van de bestelling en dat werd binnen de kortste keren afgeleverd, met nog een extraatje erbij. Service! Absoluut een aanrader.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer enorm genieten van alle lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig lekker

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er erg snel (25 minuutjes) en het wad erg lekker!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en snel klaar.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als bij alle vorige bestellingen, super vers.. super smaakvol en altijd mooi op tijd! Een aanrader!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle sushi

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, eerder bezorgd dan aangegeven wat ik erg prettig vond. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker fantastisch alleen het tasje klapte uit elkaar helaas bij jullie ergens nat op gestaan denk ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eerste kennismaking met OOH Sushi Huissen. Het was heerlijk.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle bezorging

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede website, duidelijk en ruime keuzes.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij oh sushi, het is me goed bevallen zal vast niet de laatste keer zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de verhouding rijst en vis bij de nigiri te veel rijst.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, warme gerechten warm

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden voor de eerste keer een Chef’s surprise, echt een aanrader! Heerlijke verse sushi en een verrassende combinatie van de verschillende sushi! Wij bestellen snel weer!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer super lekker, jullie waren alleen de wasabi en de gember vergeten, volgende keer beter.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl, altijd enthousiast over jullie sushi 🍣

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Erg van genoten! Alles lekker vers! Wel werd onze bestelling eerder bezorgd (half uur eerder) dan verwacht, maar gelukkig hadden we alleen koude gerechten en konden we het even laten staan totdat ons gezelschap compleet was. Helaas miste we wel de bestelde salade.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, bijzonder smaakvol! We gaan zeker weer bestellen. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Lekker..

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldeed helemaal aan de verwachtingen die de fraaie prijslijst aan ons voortoverde.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en lekker. Mooie aanvulling voor de culinaire keuze in Huissen. TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker !! Highly recommend !

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle en verse sushi! Zag er mooi uit ook op de bezorging geen opmerkingen!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte lekker, vers en smaakvol. We hebben tevens gebakken garnalen erbij gedaan, die waren heel lekker; krokant en mals.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een pokebowl besteld, super lekker en heel goed gevuld! Wij hebben weer heerlijk gegeten. Tot snel!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, geen 5 sterren vanwege incomplete bestelling. Wel snel opgelost.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste waren ze mn bestelling vergeten, en toen het kwam zat mn gember en extra gember er niet bij. Heb dit al eerder gehad.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van zeer goede kwaliteit en de variatie was erg verrassend! Een ware smaakbeleving in je mond. Je proefde meteen dat alles erg vers was. Complimenten! De bezorging was op tijd en vriendelijk. Wij gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en altijd op tijd klaar

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit en zeker voor herhaling vatvaar! Tip: sushi carpaccio (verrassend lekker)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Beste sinds japan!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heer-lijk! wij bestellen snel weer!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service! Werd zelfs nog een extra sushi rol gemaakt. Mega lekkere sushi! Dikke aanrader!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever... We hadden chef's speciale. Mega aanrader!!! Bedankt.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk, zeer zeker de vlg keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi’s weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd stip optijd bezorgd. Sushi viel erg snel uit elkaar. De side hapjes erg lekker sushi viel een beetje tegen kwa smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd. Aardige bezorger. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Sushi!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.. Lekker hoor buurman.. :-) We hebben ervan genoten

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vers en smaakvol. Goede service en tijdige, vriendelijke bezorging.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk!! Dankjewel

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijzig maar wel erg lekker

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een flinke bestelling voor 5 personen , en alles was super lekker en fantastisch opgemaakt, de verjaardag was goed afgesloten 👍🏽👍🏽👍🏽

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit, heerlijk van smaak, fijne bezorging die op tijd is, complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord: geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vergeten te bezorgen. 45 min later gekregen en onvolledig. Jammer.....

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi schotel

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Erg lekker gegeten! Veel keuze, goede kwaliteit en smaak combinaties. 👌

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren zeer tevreden, heerlijke sushi, ruim op tijd geleverd! Bedankt voor de extra's, dat waarderen wij zeer. Foutje van de vorige keer, helemaal goed gemaakt.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het menu is gevarieerd en zeer smaakvol

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de Sashimi wederom zo grof gesneden was. Ook de Temaki's waren wat grof gevuld. Voor ons zou alles iets verfijnder mogen, maar verder prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima kwaliteit . Mis wel de warme hapjes

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en super service!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten en bezorging precies op afgesproken tijdstip !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens goed snijden

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Op tijd bezorgt. Bestellen graag weer snel

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten! Alles tip top in orde en super smakelijke, goed gevulde rollen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en mooi verzorgt👍

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd en vriendelijk bezorgd. Twee kleine verbeterpunten/suggesties; we waren met 6 eters en er zaten 4 paar stokjes bij. Als je zoiets vooraf kunt aangeven voorkom je dat. En wellicht is het een idee om vlees/vis apart te verpakken van de vegetarische hapjes. Maar wij gaan zeker nog eens bestellen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wás lekker maar niet bijzonder. Ik heb wel 's lekkerder sushi gehad.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de smaakvolle sushi en warme gerechten.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ook netjes bezorgd, ook op tijd. Wel moest ik wennen aan de manier van bestellen op de site, ook alleen tijdens bepaalde tijd, namelijk openingstijden. Voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier sushi besteld,wat onwijs lekker was het zeg.vandaag mijn verjaardag,ivm Corona kun je geen feestje geven,dus dan maar gezellig maken met me man.en in de tuin met een drankje deze heerlijk verde sushi gegeten.wij komen hier zeker vaker halen

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, verse sushi, veel keuze en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was verlaat maar daar werden we netjes over gebeld. We hebben opnieuw heerlijk gegeten! De vergeten boontjes werden snel nageleverd. Wij zeggen weer: "tot snel!"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De service uitstekend! Fijn dat we binnen een menu nog wensen aan konden geven.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruimschoots op tijd geleverd en wederom heerlijke sushi

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke mix besteld. Jummie.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! We hadden een tasting menu (10x 4stuks eigen keuze), zodat we meerdere soorten konden proeven. Ik moest nog even wachten bij het afhalen, omdat ze nog bezig waren met onze bestelling. Dat wachten was het meer dan waard. Super vers, goede rijst, stevig gerolde sushi, goede smaakcombi's. Kortom: een aanrader! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt top een echte aanrader!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super vers en lekker 👍🏻🔝

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker 👍

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

weer erg lekker goed bezig

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed. Ziet er ook super Smakelijk uit. De beste in de buurt

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste en smakelijkste Sushi tot nu toe hier gevonden bij

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, aardige bezorgers ook! Twee keer besteld, altijd optijd en kwaliteit is top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere poke bowl. We hadden hem extra gevuld ivm erge trek en hebben ervan genoten.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijkkkkk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Netjes op tijd en lekkere diverse smaken!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen werd niet alles geleverd wat we besteld hadden. Paar keer gebeld maar nummer niet bereikbaar. Na kwartier stond de bezorgster weer voor de deur met excuus en extra loempia’s. Zat wel extra sushi bij alleen niet wat we besteld hadden.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastische sushi! Lekker van smaak, goede grootte. Gaan we zeker vaker halen

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken. Sushi was heerlijk en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker! Bedankt voor de snelle service!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heel erg lekkere sushi, voor herhaling vatbaar

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we inmiddels gewend zijn was het eten weer top!! Heerlijke sushi en bites.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd! De sushi was heerlijk!! Het zag er verzorgd uit en het was erg lekker! Voor herhaling vatbaar! Prima verjaardagsfeestje ;)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we genoten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekkerste sushi die ik ooit gehad heb! Bezorging ook op tijd. Helemaal top!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super echt Heb al vaker besteld en ook wat zeg maar echt super service en vriendelijk en echt verse kan niet en zo veel keus echt wil je echt goede en verse sushi eten bestel dan echt hier

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers, en super lekker!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Zelfs extra loempia's bij de bestelling. Super service. Zeker een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk vers bereid. Het assortiment is breed en de levering snel. Wij als sushi liefhebbers raden 100% OOH Sushi aan!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en goede service! Top!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette snelle bezorging, lekkere producten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor t eerst hier sushi afgehaald . Hebben super gegeten aardige mensen en stond netjes klaar . Zeker voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als sushiloefhebbers, deze nieuwste uit eigen stad geprobeerd. Verrassend en erg smakelijk. Goed van structuur en veel variatie dus veel keus. We gaan zeker vaker bestellen en meer proeven! Op tijd bezorgd helemaal top!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk absolute aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor 18.00, via de mail om 18.30 ophalen. De crispy zat op de kip ipv op ze zalm. Niet zoals besteld maar los daarvan super lekker gegeten. Volle sushi met goede vulling ten opzichte van de rijst. Daarom 4 ipv 5 sterren. #aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en weer van genoten. De sushi is heerlijk vers en goed van smaak. De bezorger is altijd erg vriendelijk en het eten is goed verpakt. Top!!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers gemaakte sushi, voor herhaling!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Echt een aanrader. Goeie kwaliteit.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker ma vond er te veel van die gebakken uitjes er op liggen op elke rol was lekkerde geweest als 2 rollen er mee waren gedaan ma smaak was goed ma die uitjes hadden de overhand van smaak vond jammer

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Top service.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en heerlijke smaken. Echt een aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Netjes op tijd bezorgd en de sushi is fantastisch. Tot snel!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, aanrader!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom sushi besteld bij OOH sushi. De Ebi crispy is onze favoriet. Sinds de opening al vaker afgehaald en elke keer stond de bestelling op tijd (maar vers!) klaar en iedere avond weer lekker smullen. Zeer goed aanwinst voor Huissen en omgeving 🤩

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Ga zo door 👍🏻

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben ervan genotenn

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie variatie en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreid assortiment en goede combi’s van smaken. Goddelijk met de hoofdletter G!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi gepresenteerd

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!! Wij gaan vaker bestellen! Bezorging half uurtje te laat, keurig gebeld dat de Sushi later werd bezorgd. Door de kwaliteit van de sushi alles snel vergeven!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en snelle bezorging. Netjes verpakt, bestel zeker vaker.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker !

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! De service is geweldig. Er was wat vergeten. Maar na 1 belletje kwamen ze het alsnog na bezorgen. We hebben echt genoten van de sushi. Gaan zeker vaker bestellen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

2 persoons schotel diner Vip: heerlijk en erg gevarieerd. Een aanrader voor degene die niet kan kiezen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker mooi op tijd bezorgd is echt een aanrader we hebben zelden echt zulke goeie sushi gegeten wij komen zeker vaker terug

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke crunchy sushi gegeten en super vers. Aanrader. Als verrassing ook een paar extra sushi lekkernijen ontvangen. Leuk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en was wederom heerlijk en vers! Bezorging op afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt heerlijke sushi en lekkere bijgerechten. Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Oftewel tot volgende keer 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerte keer besteld omdat we gehoord hadden via via dat het goed was en inderdaad was het SUPER. Echt voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 🍱 heel vers Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorging en op de afgesproken tijd. Was lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke verse 🍣 sushi... Dikke pluim. En wat een super service, bij de bestelling onze boontjes vergeten,. Dus kwamen ze persoonlijk thuis bezorgen met excuus en extra sushi, Onze welverdiende complimenten. Tot de volgende x

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en mooi verzorgd, aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg veel variatie!! Voor herhaling vatbaar!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, zeker een aanrader!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling boven de 100 euro en dan nog bezorgkosten en transactie kosten rekenen. Verder zat de gratis sushi bij besteding vanaf 25 euro er niet bij. Kwaliteit was wel goed

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker en vers! Ook precies op tijd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Heerlijk gevarieerde VIP box. Vers, smaakvol.... Heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse, smaakvolle sushi met behulpzaam personeel.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling geleverd maar na een telefoontje volledig goedgemaakt met zelfs een paar extra sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik hier sushi heb besteld. De smaak was lekker maar alleen de sushi was erg plakkerig, het zat ook allemaal aan elkaar geplakt dus als je er 1 wilde pakken scheurde elke keer de sushi open. Niet alle sushi is niet per bestelling gemaakt, is al voorverpakt uit de koelkast, dat proef je bij sommige Wat ik besteld had klopte ook niet , 2 gerechten zaten er niet bij die ik besteld had. En er zaten 2 gerechten bij die ik niet besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Goeie variaties. Groot aanbod, makkelijk via de site te bestellen en vriendelijk personeel! Nu nog het bezorgen naar Angeren, dan zijn de sterren 5+ ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het was van goede kwaliteit heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snelle bezorging . Voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Sushi was supervers en de bezorging netjes op tijd. Volgende keer bestellen we hier weer!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi box gekregen die we niet besteld hadden. En de kip pasteitjes zaten er niet bij. Bellen kon niet want werd na sluitingstijd bezorgd. Maar de sushi was wel erg lekker

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel geholpen. Voor herhaling vatbaar😊

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg niet gekregen wat we besteld hadden. Verder oke.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker ! Een echte aanrader ruime keus heerlijk vers

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit was goed. Super goed

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk en netjes afgeleverd. Sushi was heerlijk!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, optijd !!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Gaan zeker weer bestellen

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op de afgesproken tijd. Sushi heerlijk vers en de pokebowl zalm was ook lekker groot en vers en heerlijk complimenten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook voor de 2e keer weer heerlijk gegeten. Goed gevulde rollen en geweldig op smaak! Wij bestellen snel weer hier!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi, de extra aanvulling maakte het helemaal af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed en de rijst perfect, die viel niet uit elkaar. De gebakken uitjes als topping zou wat minder mogen. Bij de bestelling was 1 ding niet ingepakt en er zaten geen stokjes bij. Sushi met een vork eten is toch minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling wordt een uur te vroeg bezorgt ( gelukkig waren wij eerder thuis ... ) geen probleem natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi 🍣 van jullie ! Wat een top kwaliteit ! Heerlijk van genoten en ook bezorgen was top , heel erg vriendelijk en op tijd ! Dank hiervoor en tot de volgende keer 🥂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk sushi,bedankt voor extraatjes heel lief 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima. De bijgerechten waren helaas koud. Bezorging was een half uur te vroeg. Gelukkig waren we net thuis! Wel wat extra’s gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokje soja saus wasabi en gember zaten er niet bij. Maar de sushi is zeker aan te raden. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie!

Reactie van OOH Sushi:OOops ! Excuses ! Bij de volgende bestelling maken wij het goed.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon super. Heerlijke smaken en goede hoeveelheid. Helaas alleen door vertraging wel bijna een uur later gekregen dan besteld. Wel netjes gebeld maar heel vervelend als je nog andere plannen hebt maar zeker nog wel een keer voor herhaling vatbaar

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Sushi, echt een aanrader!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er zeer mooi uit en zo smaakt het ook! Aanrader.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en erg goed van smaak. En ruim optijd gebracht gaan we zeker nog een keer bestellen

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke aflevering en erg goede kwaliteit sushi, zeker voor herhaling vatbaar!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, de vis is echt top. Snelle bezorging. Een echte aanrader.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakt prima!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Wij hoeven niet meer ver te rijden om lekker te eten !

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Had meer sojasaus bij gemogen. Bezorgen in deze tijd is niet makkelijk.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Ik had rond 16u besteld en aangegeven dat ik het 18u graag wou hebben. Het was keurig op tijd. De sushi was erg smaakvol. Echt een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen hier!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond een heerlijk verse menu afgehaald. Super lekker en voor herhaling vatbaar.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een bestelling geplaatst en hebben netjes een bericht gekregen over de afhaaltijd. Wij zijn zelf te vroeg gaan ophalen maar werden toch fijn ontvangen. Tijdens het wachten werd ons een warm hapje aangeboden wat heel attent was. Bij thuis komst heerlijk genoten van de heerlijke sushi. OOH MY SUSHI box is een echte aanrader, wij zullen zeker vaker bestellen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Lekker vers. We hebben genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In lange tijd niet zo’n lekkere sushi gegeten

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg op de dag de bestelling gedaan via de site. De bezorging was echter 50 minuten te laat. We zijn vlak daarvoor gaan bellen om te vragen of alles goed was doorgekomen, maar de telefoon werd niet opgenomen. Toen de bezorger dan eindelijk kwam, kon er geen excuus vanaf. Het kan heel druk zijn, maar stuur dan een klein berichtje als de bezorging vertraagd is zodat we op de hoogte zijn. De familieschotel was wel erg lekker en daar waren we blij om. Het was helaas niet genoeg voor het aangegeven aantal personen, maar dat kan aan ons liggen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie producten en smaken. Gaan we zeker vaker doen. Succes!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker !! En super mooi ook gepresenteerd ..

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super vers, voor herhaling vatbaar!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Flinke tegenvaller. Slechte kwaliteit rijst, natte sompige rijst. Wel leuke keuze in variatie alleen de sushirijst verprutst het. Verder werd het ijskoud mee gegeven , heeft waarschijnlijk de hele middag in koelkast gestaan, Ook de miniloempia niet echt geweldig. Jammer.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten,lekker vers.kom zeker vaker terug PS.we hebben geen California roll gekregen bij besteden vanaf €25.had echt na gevraagd maar toch niet gekregen,wat jammer

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi was qua smaak lekker, er worden verse producten gebruikt. Het zag er verzorgd uit waardoor het uitnodigde om te eten. Een puntje om aan te werken is dat de rollen strakker gerold mogen worden, als je een stukje wilde pakken viel alles eruit en dat was jammer. edammer en teriyaki stokjes waren koud en dat is ook jammer, naar mijn idee behoort dat warm te zijn. al met al puntjes om aan te werken.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, toen het opwas zelfs nog even bij besteld 😋 En super vers!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd en erg lekker. 👌🏻

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi met lekkere aprte recepten. Snelle levertijd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. De gerechtjes die warm moesten zijn waren ook echt warm en smaakten goed. De sushi was heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen bij Ooh my sushi!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit! Alleen de loempia’s waren koud en daardoor minder lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanwinst voor Huissen! Alleen vonden wij de sashimi wat aan de dikke kant gesneden.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat een bepaald gerecht uitverkocht was. Daarvoor in de plaats iets anders mogen kiezen. De smaken waren heerlijk, alles zag er prima verzorgd uit. Prijs/kwaliteit helemaal goed. Voor mij persoonlijk mag het plastic verpakkingsmateriaal wel iets minder. Echt een aanwinst voor Huissen! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat de levering punctueel werd aangeboden, hebben we heerlijk gegeten! Hoewel sushi prijzig is - overal - zullen we beslist vaker bestellen! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker vers en goed van smaak Jammer, dat ik niet het bestelde mee kreeg, maar een menu dat €7,- goedkoper is dan de beselde mix special, ik heb er over gebeld, men heeft toegezegd dit bij de volgende bestelling te corrigeren, opstartproblemen denk ik dan maar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi! Echt heerlijk en voor een prima prijs. Waarom dan toch vier sterren ipv vijf? Dat kwam omdat ik voor een deel van de bestelling iets anders kreeg (zes rolls ipv vier spiesjes). Ook lekker, maar ja dus niet wat ik besteld had. Ga zeker nog een keer hier bestellen en dan komt het met de bestelling ook wel goed.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, mooie presentatie en perfect op tijd bezorgd. Lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten aanrader

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Verse en mooie producten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, bezorging op tijd. Een echte aanwinst voor Huissen

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goedgevulde sushi! Aanrader!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging & geweldige service. Een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi! Echt van genoten! Tot de volgende keer!